Tjänster

Fridh and Partners affärside är att leda, utveckla och föreläsa om projekt med engagemang, kvalitet och effektivitet.

Utbildning och Föreläsning:

Jag föreläser och utbildar företag, yrkeshögskolor och högskolor, från timmar till dags- och veckolånga kurser. Alla kurser skräddarsys efter respektive uppdragsgivares önskemål. Nedan finner ni ett par av de föreläsningar som jag håller regelbundet.

Projektledning för mötesindustrin:

Det finns en otroligt stor skillnad att genomföra ett projekt i mötesindustrin jämfört med andra industrier. I mötesindustrin måste evenemanget ske den utsatta dagen. Det finns inget som heter att vi får skjuta på det…
För att det ska gå på utsatt tid krävs en god planering.
I utbildningen går vi igenom alla delar i vad som skapar ett evenemang. Konkreta verktyg visas såsom idéskisser, projektplaner samt tidsplaneringsschema. Och inte minst projektpsykologi, flöde, logistik, uppföljning och utvärdering. Oavsett längd på utbildning så arbetar vi med fiktiva eller riktiga exempel för att det abstrakta ska bli praktiskt användbart och lättare att förstå.

Mässutbildning och rådgivning:

Jag hjälper dig att bli mer framgångsrik i ditt mässdeltagande genom att ta helhetsfokus på ditt deltagande. Antingen det handlar om utbildning eller rådgivning.
En utbildning innehåller de ”sju” mässtegen såsom planering, inbjudan, monterutseende, aktiviteter i montern, monteragerande samt uppföljning och utvärdering. Jag samarbetar med Mässguru som är Sveriges största utbildare inom mässmediet.